2012. március 6., kedd

Microsat Digital 5 500 Wattos műtermi vaku - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az alább leírtak a vaku leírásnak a régebbi megfelelője, (azzal a különbséggel, hogy
"Az ár nem tartalmazza a rádiókioldáshoz, távvezérléshez és PC-s vezérléshez szükséges vevőt. " ezt a funkciót nem tudja. Hibátlanul működik!
MIKROSAT DIGITAL 5R stúdióvaku
Az ár nem tartalmazza a rádiókioldáshoz, távvezérléshez és PC-s vezérléshez szükséges vevőt.
(Opcionális) Teljeskörű szabadság - ez a termékcsalád olyan technikai tudást birtokol, melyel mérföldkövekkel megelőzi a korát. A beépített speciális rádióskioldó egyedi megoldást képvisel bármilyen körülmény között a 100%-os megbizhatóság tekintetében. Ugyanez a modul tart kapcsolatot a távirányitóval vagy akár a számítógéppel is, melyekről minden a vaku által kinált funkció vagy beállítás elérhető.  
(Opcionális) Távvezérelhetőség - bizonyára már Te is belefutottál olyan helyzetbe, hogy a vakuid nehezen elérhető helyen, vagy csak egyszerűen magasan helyezkedtek el.
Ilyen esetekben bármilyen beállítás megváltoztatása nehézséget jelent, mindeközben az idődet is pazarlod.
A Digital R sorozat segítségével mindez a multé!
A vakukat csoportokba tudod rendezni (A-E), a csoportokon belül pedig 10 csatorna közül választhatsz. Tehát csoportonként 10 vakut tudsz vezérelni. (összesen 50 darabot)
A távirányító vagy akár számítógép segítségével is tudod minden egyes vaku minden egyes funkcióját állítani.
(Opcionális) 2, 4Ghz-es rádióskioldó - Mindig biztos lehetsz benne, hogy a vakuk szinkronban villanak. 110m garantált hatótávolság, 1/250 szinkronidő.  
A legtöbb gyártó második generációs (IR/RF) kommunikációt használ a vakukkal való kapcsolat tartásra. Ezzel szemben a Digital R sorozat a bluetooth technológiához hasonló harmadik generációs rendszerű RF technológiát (wireless) alkalmaz.
Az exponálás pillanatában nyolc párhuzamosan elinditott jelet ad le az adó, hogy még véletlenül se fordulhasson elő hiba a szinkronizációban.
Villámgyors újratöltés - az elődnél sem lehetett panasz a feltöltési időre, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően még azt az időt is sikerült a felére lefaragni. A vakucsalád legkisebb tagjának (500Ws) mindössze 0, 8 másodpercre, míg a legnagyobbnak (1200Ws) csak 1 másodpercre van szüksége a maximális teljesítményre való töltéshez.  
Ezt a kiemelkedő eredményt a három töltőáramkörnek köszönheti, melyeket a készülék processzora vezérli.
Egyedülálló teljesítményátfogás - fejgenerátoros stúdióvakuk között kimagasló teljesítményátfogást biztosít a készülék, 7f-stop, azaz 1/128-ig visszaszabályozható. Ez két fényértékkel több a hagyományos készülékekhez képest. Igazán hasznos például amikor nyitott rekesszel (pl.: F/2, 8) szeretnénk portrét készíteni és nincs rá lehetőségünk, hogy több méteres távolságban helyezzük el modellünktől a lámpát.
Teljesítmény szabályzás 5R esetén (csak az egész értékek feltüntetve)
Kijelzőn megjelenő érték
Hányad rész teljesítmény
Kulcsszám
Ws
8. 1
1/1
45. 9 (62)
500
7. 1
1/2
32. 9 (44)
250
6. 1
1/4
22. 9 (31)
125
5. 1
1/8
16. 9 (21)
62. 5
4. 1
1/16
11. 9 (16)
31. 2
3. 1
1/32
8. 9 (11)
15. 6
2. 1
1/64
5, 6. 9 (8)
7. 8
1. 1
1/128
4. 9 (5, 6)
3. 9
Kényelmes - pontos, gyors kezelés, a csúcstechnológiás encoderek (digitális potenciométer) segítségével.
Felejsd el a menükben való keresgélést! Villámgyorsan módosítható a teljesítmény, az egyéb funkciók (szenzor, hangjelzés, modelfény üzemmódok) pedig külön dedikált gombokkal állíthatók be.
ACS rendszer - Nem szükséges állandóan fénymérőt használnod, ha Te a Digital R sorozatot választod!
A készülék rendelkezik egy ACS rendszerrel (Aperture Control System). Segítségével elég egyszer lemérned egy adott fotózás során a rekeszértéket, ezt betáplálni a készülékbe.
Ha ezt követően módosítod a teljesítmény, a vaku javasolni fogja a helyes rekeszértéket. Ez az érték természetesen a távirányítóról is leolvasható!
Gyors villanási idő - divatos manapség ezt a kifejezést használni, de mégis mennyire gyors? A hagyományos stúdióvakuk villanási ideje 1/800 - 1/1500 sec között van, ezzel szemben ez a készülék kapcsolástechnikájának köszönheti a majdnem fele ilyen rövid villanási időt. A legkisebb teljesítményen 1/2200, míg maximális teljesítmény mellet is 1/1500 sec vilanási időre képes. Ez akkor lehet érdekes, ha mozgásban van a fotózott tárgy vagy modell. Ezzel a vakuval biztosak lehetünk, hogy elkerüljük a bemozdulás okozta életlenséget.
Használd videózáshoz is - Ahogy a tükörreflexes fényképezőgépekben elterjedt a magas minőségű videófelvételi mód, ugy nőtt egyre inkább a kereslet a folyamatos fényű lámpák irányába.
A Digital R sorozat minden tagja ugy lett kialakítva, hogy akár 1000W-os halogén izzó is kerülhet bele, melynek teljesítménye szabályozható.
Továbbfejlesztett hővédelem - a stúdióvakuk kifejezetten nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért fontos a folyamatos túlmelegedés figyelése, melyet az eszköznek kell ellátnia. Ez a termékcsalád, nem csak figyeli ezt, de bármikor lekérdezhető a készülék belső hőmérséklete, melyet több érzékelő is figyel.  
Újratervezett védőbúra - a Pyrex búra szerepe megóvni a villanócsövet és a beállítóizzót a fizikai behatásoktól. Ha a beállítóizzó cserére szorul, esetleg színhőmérséklet módosító üvegbúrát szeretnél használni, az új védőüveggel könyebben és biztonságosabban teheted meg.
Erőteljes rögzítés - A megfelelően rögzithető felfogatásnak köszönhetően, biztonságosan használhatsz bármilyen nagyméretű vagy súlyosabb fényformálót.
A sínben elcsúsztatható felfogatásnak köszönhetően a súlypont beállítása sem jelent problémát.



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 09:42
. Microsat Digital 5 500 Wattos műtermi vaku - Jelenlegi ára: 25 000 Ft